Det går segt!

För ett antal veckor sedan satte jag frön i krukor till diverse olika kryddor. Sedan dess har det inte varit så där vansinnigt soligt och krukorna står kvar inne i vardagsrummet.

Det går minst sagt segt, även om i alla fall dillen har börjat komma upp en del. Hoppas på rejält med värme så att de kan växa till sig tillräckligt för att de sedan skall klara av att stå ute på balkongen.

Så härom dagen att det börjar kika upp lite lökblad i pallkragen så man kan ju hoppas på lökar senare i år… kanske inte att det hinner bli något till midsommar direkt om det inte blir total värmebölja omgående ;)

Hur går det för er med odlingar och planteringar? Är det segt för er med? Vår rabarber har fortfarande inte växt så mycket så i år verkar det bara bli några enstaka späda stjälkar… så det blir väl max en sked kompott per person för mig och sambon. Gäller att avnjuta den väl då! :)

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s