INFORMATION, LCHF, LIVET, PALEO

Dags att avslöja – mitt stora projekt!

Hej på er!

Dags att avslöja en hemlighet! Kan ni gissa vad jag har hållit på med  de senaste tre månaderna förutom att arbeta heltid och driva runt bloggen? Bilderna ovan kanske kan ge er en ledtråd? ;)

Ni som följer mig på Instagram har kanske redan listat ut det ;)

Det jag kan säga är att jag skapat, lagat, provsmakat, stylat och fotat drygt 60 nya rätter och att de alla är fantastiskt goda, färgglada och nyskapande :) Otroligt kul, kreativt och lite smått utmattande!

Det har helt klart lagats mycket mat hemma hos mig senaste tiden, men jag har inte kunnat lägga ut dessa recept här på bloggen. Som ni kanske gissat kommer dessa recept komma ut i tryckt form istället… nämligen i min helt egna kokbok som kommer ut senare i år! :)

Det ska verkligen bli kul och spännande att se det färdiga resultatet och jag hoppas att alla ni ser fram emot att kunna bläddra i ert egna exemplar av min kokbok :) Boken kommer ges ut på Idus Förlag. 

Nu när jag är klar med fotandet av alla rätterna är det dags att återigen laga och fota mat som jag delar med mig av här på bloggen!

Ha en härlig fredag och en fortsatt fin helg! :)

Annonser

2 reaktioner till “Dags att avslöja – mitt stora projekt!”

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.