LCHF, LIVET, PALEO

Firar vid havet!

Igår stack vi ut till Björkö och åt en härlig brunch vid havet. Vi har varit där ett par gånger tidigare och ätit brunch, men det var ett par år sedan sist :)

Så nu passade det bra med en god brunch inte alltför långt hemifrån. Anledningen till detta, förutom att det är gott och trevligt, var för att fira att jag är ”färdig” med ett stort privat projekt som jag hållit på med de senaste månaderna. Det är förvisso en del efterarbete kvar, men det är inte lika tidskrävande och kreativt påfrestande som det som nu är klart. Undrar ni vad jag håller på med och vad exakt det är jag firar? Då ska ni kika in på bloggen senare i veckan så ska jag berätta mer :)

Fin utsikt över havet. Passerade en hel del segelbåtar under tiden vi satt och åt.

Lite sill, lax, makrill och en sallad med fänkål. Blev ett litet lass till och då även stekt inlagd sill.

Många nyanser av gult och brunt, men faktiskt bra mycket godare än det ser ut :) Äggröra, bacon, korv, revben och lite annat smått och gott. Även här blev det ett lass till…

Japp, även jag kan balla ur totalt! Av någon anledning tyckte jag det var läge att äta både tiramisu, morotskaka, kladdkaka och äppelpaj samt en liten kaka att doppa i kaffet. Det blev även en bit kladdkaka och en bit äppelpaj till. Herregud, eller hur!! Det var dock värt det och det var jättegott tillsammans med kaffe och att sitta och stirra ut på havet.

Jag kör nu en 28 timmars fasta och ska inte äta förrän kl 17:30 ikväll. Från och med ikväll ska jag styra upp maten lite striktare igen efter en period med kanske lite väl mycket mat och småätande. Det blir lätt så när man i princip varje dag vecka in och vecka ut lagar en massa olika mat och provsmakar under tiden. Att all mat är så god gör ju inte att man äter mindre heller ;) All matlagning senaste tiden har med mitt projekt att göra, men det får ni veta mer om senare i veckan!

Bor ni i Göteborg och vill testa denna brunch så hittar ni den på Seaside Björkö :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.