De verkar trivas :)

Fram till för ett par veckor sedan har jag varit superdålig på att ta hand om färska kryddor och örter som jag köper i mataffären. Jag har helt enkelt använt det jag behövt och sedan klippt ner resten, fryst in och därefter slängt krukan.

Hör å häpna, nu har även jag fattat att om man vattnar dem så ökar oddsen för att de frodas ;) Kanske borde gjort så tidigare… men, man kan inte vara bäst på allt ;)

De små krukorna verkar i alla fall trivas väldigt bra i vårt köksfönster. Särskilt basilikan och myntan. Myntan klippte jag ner nästan helt och nu är den lika stor som när man köper den i butik.

Den krydda som verkar svårast, och som jag tycker slokar redan på vägen hem från butiken är koriander. Hur får man den att överleva och se fräsch ut i alla fall till dagen efter? Tips mottages tacksamt! :)

Annonser

One thought on “De verkar trivas :)

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s