INFORMATION

Ägglåda

Förra helgen var vi runt i några olika sportbutiker för att köpa lite grejer till våra kommande seglingar. Jag hittade då denna lilla smarta uppfinning. En liten ask för ett sexpack ägg! Perfekt att ha ägg i när du är ute och reser oavsett om de är kokta, råa eller kokta utan skal :)

Jag har ju varit med om att jag inte fått ta med mig kokta ägg med skal ombord på flyg, så nästa gång ska jag skala dem och lägga dem i denna låda :) Vill man inte ha med sig 6 ägg så kan man ju fylla några delar av lådan med tex nötter och ostkuber ;)

Jag köpte denna på XXL Sport, men kan tänka mig att den finns på andra ställen också :)

Annonser

2 reaktioner till “Ägglåda”

  1. Inte direkt en nyhet, men har väl varit borta från marknaden ett tag. Hade en sån redan på 70-talet! Bra att de tydligen kommit igen, ska skaffa mig en.

    Gilla

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.