Uppskattad ostkaka

När vi är bortbjudna på middag till min sambos mamma brukar vi allt som oftast ha med oss efterrätt. Dels för att det är lättast på det sättet så att det blir en LCHF-anpassad efterrätt och dels för att det är kul att ta med sig något som hon kanske inte skulle ha smakat på annars :)

Förra helgen tog vi med oss en liten cheese cake med blåbär som jag hade gjort. Den gick minsann hem i stugan och det blev inte en smula kvar :) Perfekt avslutning på en god middag med en grymt god fisksoppa till varmrätt :)

Annonser

3 thoughts on “Uppskattad ostkaka

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s