EKOLOGISKT, GIFTFRITT, SKÖNHET

6 favoriter

Hej på er!

Va kul att gårdagens inlägg om sötning fick så många kommentarer! Härligt att ni delar med er av era synpunkter och funderingar :) Stort tack för det!

Jag gillar att minimera antalet skönhetsprodukter som jag använder. Samtidigt vill jag så klart att de produkter jag använder ska vara så rena, naturliga och bra som möjligt. Jag tänkte idag dela med mig av mina favoriter som jag alltid har hemma och som jag nu har använt under en lång tid :)

Favorit #1
När det kommer till tandhygien så använder jag sedan cirka 4 år tillbaks en fluorfri tandkräm från Kingfisher som jag tycker är grymt bra.

Favorit #2
En av de oljor som jag alltid har hemma är Arganolja. Den är perfekt att ha i ansiktet och den har även en viss solskyddande effekt. Arganoljan är även fin att ha som olja ifall du bränt dig eller har något litet sår som behöver mjukas upp och läkas. Funkar perfekt på lättare solbränna också.

Favorit #3
En annan favoritolja är jojobaoljan. Den är en riktigt grym all round olja som funkar till det mesta. Den är neutral i doft och färg och behöver inte förvaras i kylskåp. Oljan är lätt och går snabbt in i huden och ger en sammetslen känsla. Jag använder den dels som ansiktsolja, rengöringsolja för ansiktet samt att jag har den som bas i min hemgjorda parfymolja.

Favorit #4
När jag vill lyxa till det lite extra använder jag denna produkt från Anne-Marie Börlind. Den är som en blandning med både oljor och hydrolat. Det vill säga, den ger både fukt, fett och näring. Älskar konsistensen, doften och färgen. Färgen gör att du får en fin ton i ansiktet som gör att du ser lite fräschare ut… bra på vintern om inte annat! :)

Favorit #5
Ungefär var 8:e vecka brukar jag tona håret med naturlig ört/henna-färg. Jag har använt några olika färgnyanser av detta märke och jag blir alltid supernöjd med resultatet! Rekommenderas verkligen och det funkar även på att täcka grå hårstrån… ifall man nu skulle råka ha några sådana ;)

Favorit #6
Mitt favoritschampo är Eilas Örtschampo. Det doftar gott, rengör på djupet, är superdrygt och innehåller inga konstigheter.

Inlägget innehåller affiliate-länkar.
Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.