INFORMATION, LIVET

Härliga morgonpromenader nära havet

God morgon!

På vardagarna brukar jag promenera ca 3 kilometer på morgonen på väg till jobbet. Jag gör det genom att istället för att hoppa på bussen på den hållplats som är närmast så går jag ett par hållplatser längre bort till ett ställe där jag annars skulle byta buss. Skön start på dagen och rätt smart sätt att klämma in lite extra motion på.

På helgerna brukar jag oftast vakna tidigt och jag älskar att starta dagen med att gå ut och gå en längre promenad i 45-60 minuter. Förra helgen var det fantastiskt promenadväder. Lite kyligt men soligt och friskt. Att kunna knalla ut och njuta av både skog, hav och klippor är verkligen magiskt och något jag är otroligt tacksam över att kunna göra.

Här är lite fina bilder från mina promenader :) Nu sticker jag ut på en liten runda!

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.