LIVET, TRÄDGÅRD

Äntligen lite pyssel!

När vi kom hem efter vår påskbrunch i Marstrand, och jag vilat i soffan en stund för att smälta all god mat, gjorde jag ett ryck i trädgården :)

Jag har fixat till pallkragen och gjort den redo för att sätta lökar, fixat i ordning de stora krukorna som jag i år tänker testa odla rädisor och bladspenat i och så har jag planterat en massa olika örter och kryddor.

Krukorna med örter och kryddor får stå inomhus i vårt soliga vardagsrum tills de tagit sig. Sedan brukar jag sätta ut dem på en bänk framför huset. I år testar jag odla dill, gräslök, persilja, koriander, oregano och pak choi. Ser fram emot en egen liten örtträdgård :)

Med tanke på temperaturläget nu så känns det som att krukorna får stå inomhus ett bra tag, och jag får se när jag ska trycka ner lökarna i pallkragen :)

Förra helgen hann vi även kratta och fixa lite på tomten, tömma komposten och köra ett lass till tippen med både trädgårdsavfall och lite annan skit som stått i garaget över vintern. Härligt att röja lite! :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.