LIVET

Häftigt att det funkar & fantastiskt gott!

dsc_0639_s

Förra veckan fick jag hem min Wonderbag och jag var sugen på att testa den på en gång så klart! Första rätten som jag tillagade i min Wonderbag blev en rätt med karréstek. Det blev riktigt gott och så häftigt att det verkligen funkar att laga mat på detta sätt! :)

I fredags kväll fixade jag rätten i en gryta som fick stå och puttra i en halvtimme och sedan satte jag ner grytan i min Wonderbag och packade ihop den. I lördags morse, efter 14 timmar (!), öppnade jag upp säcken och kikade ner i grytan. Grytan var fortfarande varm och köttet var färdiglagat och supermört… det gick att dela med en gaffel!

Jag värmde på grytan igen och kryddade upp den lite och satte sedan ner den i wonderbagen igen. Sedan fick den stå så till eftermiddagen när vi kom hem efter lite ärenden inne i stan och då var grytan grymt god och lagom varm! Bara att fixa till ett gott tillbehör och sedan sätta sig ner att äta. Ser fram emot de matlådorna som maten räckte till!

Läs mer om Wonderbag här!

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.