LCHF, PALEO

Vårmat!

DSC_0036_S

Urk, värsta höstvädret det varit här de senaste dagarna! Blåsigt och regnigt!

Igår tyckte jag det gick fint att äta vintermat, men idag känner jag för att pigga upp mig och tipsar därför om något färgglatt att äta! Visst blir man glad av att se färgglad mat? :)

Dessa biffar är gjorda på hönsfärs. Inte alltid helt lätt att få tag på, så hittar du inte hönsfärs ta kycklingfärs eller någon annan valfri färs som du gillar. Jag brukar hitta ekologisk KRAV-märkt Svensk hönsfärs av och till i min närmsta Willys butik. Prisvärt och gott! :)

Gör ett stort lass biffar och sås så har du bra matlådor som kan kompletteras med lite råa grönsaker eller som här favoriten zucchini-zoodles :)

Recept hittar ni här!

För att göra zoodles behöver du en grönskassvarv. Jag har denna från KithenTime.se som jag är supernöjd med! Liten och tålig och funkar på både zucchini, morot, rödbeta och rättika :) Perefekt om du vill göra pastarätter utan pasta :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.