EKOLOGISKT, GIFTFRITT, HÄLSA

Rent vatten även när du är ute och reser

img_0412

Min nya insikt är att det faktiskt går att få filtrerat vatten även när du är ute och reser utan att behöva släpa med sig det i PET-flaskor! ;)

Att släpa med sig hela sin filterkanna är ju minst sagt lite bökigt och att ta med flaskvatten funkar ju bara till exempel på en tågresa eller liknande.

Men, varför ta med hela kannan när det går att bara ta med filterinsatsen? Den funkar fint att lägga ovanpå en vanlig vattenkaraff som den på bilden ovan, och vips kan jag dricka gott filtrerat vatten även när jag inte är hemma. Perfekt! :)

Är du intresserad av och nyfiken på att skaffa en liknande filterkanna som jag har så kika in här så kan du köpa en egen! Dessa kannor från Dafi finns med lite olika utförande och olika filterpatroner. Jag har den stora kannan i glas eftersom jag vill skippa plasten när det går :)

Dafi är ett internationellt varumärke vars produkter säljs i ett 30-tal länder över hela världen. Dafis vattenfilter tar bort kemikalier, tungmetaller och andra smakförstörande ämnen som kan finnas i vårt vatten. Filtreringen gör att ditt dricksvatten blir både godare men framför allt hälsosammare att dricka. Mat och grönsaker kokat i filtrerat vatten behåller dessutom mer av de viktiga mineralerna. Dafi Vattenfilter har tilldelats ett flertal internationella utmärkelser både vad gäller filtrets kvalitet och kannans design.

Inlägget innehåller affiliate-länkar.
Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.