EKOLOGISKT, GIFTFRITT, HÄLSA, SKÖNHET

Gamla godingar & nya favoriter!

dsc_0511_s

God morgon allihopa!

Idag vill jag tipsa om några gamla favoriter och även några nya. Jag handlar väldigt mycket på bodystore.se både när det gäller råvaror som tex kokosolja, chiafrön, kryddor och tahini men även städgrejer och hud- och hårvårdsartiklar.

De har stort utbud av ekologiska produkter, det är alltid fraktfritt och de har snabba leveranser och bra kundservice :)

Sist jag handlade köpte jag förutom min favoritkokosolja från Holistic även MCT-olja från Cocosa. MCT-oljan ger snabbt energi och är smaklös, bra att ha i sitt fettkaffe eller fett-te! Bra med en liten hutt innan träningen :)

Jag köpte även jojobaolja från Loelle som är en bra allround olja som tål att förvaras i rumstemperatur, är doftfri och går lätt in i huden. Jag använder den när jag gör parfymolja, tvättar bort smink eller bara smörjer in ansiktet. Jag köpte även en ny produkt från Anne-Marie Börlind, en Orange Blossom Energizer som jag blev nyfiken på. Den är som en slags blandning av ansiktsolja och hydrolat. Luktar grymt gott, går snabbt in i huden och känns riktigt härlig! Dessutom ger den en liten färgnyans som gör att hyn i ansiktet ser lite piggare och fräschare ut. Rekommenderas verkligen!

dsc_0513_s

Jag fyllde även på med lite olika tesorter, båda sorterna blev rooibos te då jag tycker det är gott och rött te är koffeinfritt. Bra att dricka på kvällen med andra ord :)

Spontanköpte även en burk Carobpulver som ska funka som substitut till kakao och ge en smak som är en blandning mellan kakao och kola. Den funkar fint att ha som smaksättning i smörkrämsfyllning i mina rulltårtor.

dsc_0555_s

Inlägget innehåller affiliate-länkar.
Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.