LCHF, PALEO, PLASTBANTA

Njuter lite extra :)

dsc_0515_s

Att äta med pinnar är ju rätt kul men kan vara lite trixigt om det man äter är i små bitar. Perfekt mat att äta med pinnar är lite större köttbitar och grönsaker, som här härlig långbakad porchetta i bitar.

Dessa fina ätpinnar är gjorda i bambu och både vackra och trevliga att använda. Jag har skaffat mina på favoritbutiken jordklok.se där du hittar en massa bra ekologiska produkter. Allt från hud- och hårvård, städ- och tvättgrejer och en hel del grejer till köket som tex dessa fina ätpinnar. Rekommenderar varmt denna butik ifall du inte kikat in hos dem tidigare!

Det jag gillar med dessa pinnar är att de är gjorda av ett hållbart material och inte gjorda i plast. Bättre att använda dessa än att använda engångspinnar som man oftast får när man tex handlar hämtmat :)

Jag njuter lite extra av att äta detta goda kött med mina fina bambu-ätpinnar. Har du för vana, eller snarare ovana, att äta för fort så äter du automatiskt långsammare med pinnar eftersom det är lite meckigare än att bara skyffla i sig maten med bestick ;)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.