EKOLOGISKT, GIFTFRITT, HÄLSA, PLASTBANTA, TRÄNING

Lill-lördag & löning – unna dig denna!

dsc_0468_s

Onsdag och dessutom löning! Därför får du idag ett tips på en riktigt bra grej att köpa :)

Äntligen har jag införskaffat snygga och plastfria flaskor både till mig och sambon! Istället för att återanvända gamla PET-flaskor, som ju inte är tänkta att användas fler än just en gång, har vi nu varsin supersnygg och helt clean/giftfri flaska för kall dryck!

Perfekt till träningen, resan eller på jobbet :)

Flaskorna som vi har är på 800 ml, men de finns även i andra storlekar, och kommer från märket Klean Kanteen! Klean Kanteen har en mängd olika flaskor i sitt sortiment både för varma och kalla drycker och de finns i olika storlekar allt från små nappflaskor till större flaskor.

Denna har en dimension som är anpassad för att passa i en drickahållare tex på spinningcykeln eller i bilen. En annan finurlig grej är att det går att köpa separata korkar till flaskorna ifall du på sikt skulle vilja byta bara korken mot en ny fräschare.

Så här skriver bodystore.se om flaskan:

Klean Kanteen Classic Sportflaska med sportkork 3.0 är en sportflaska i rostfritt stål från Klean Kanteen som är helt fri från BPA, ftalater, bly och andra gifter. Med en oslagbar hållbarhet!

 • Klean Kanteen Classic Sportflaska är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål som är godkänt för användning av livsmedel
 • Ett förstaklassigt alternativ till plast- och aluminiumsportflaskor
 • Marknadens första BPA-fria metallflaska
 • Helt fri från BPA, ftalater, bly, epoxyliner och andra gifter
 • Hållbar och med en livslång prestanda
 • Absorberar inte eller avger några smaker
 • Skräddarsy din flaska med korkar i olika färger
 • Smidig att rengöra och tål  maskindisk (handdisk rekommenderas dock för lackerade flaskor och bambukorkar)
 • Finns i flera olika utföranden

Klean Kanteens Sportflaska med sportkork 3.0 sätter den nya standarden för sportflaskor. Glöm plastflaskor som luktar illa efter några gångers användning – använd Klean Kanteens underbara sportflaska som varken absorberar eller avger smak eftersom den har en elektropolerad rostfri interiör. Allt för att du varje gång ska kunna njuta av ditt vatten eller sportdryck på bästa sätt. Eftersom flaskan är helt fri från BPA, ftalater, bly eller andra gifter förvaras din dryck tryggt och säkert tills du blir törstig. Att flaskan är snygg och har en välgenomtänkt design ger självklart ett extra plus i kanten. Köp olika korkar i varierande färger för att ge ytterligare personlighet till just din flaska!  Eftersom öppningen är 44 mm stor slänger du enkelt med isbitar i din dryck eller rengör flaskan med diskborste. Utmärkt att använda för de flesta mugghållare och cykelflaskhållare.

Vill du ha en snygg, praktisk och prisvärd vattenflaska som dessutom är giftfri så satsa på en flaska från Klean Kanteen du med!

Inlägget innehåller affiliate-länkar.
Annonser

3 reaktioner till “Lill-lördag & löning – unna dig denna!”

 1. FIck den i julklapp efter att ha skrivit in den på önskelistan :). Är jättenöjd! Den är lätt, snygg och känns som ett bra val utan plast!

  Gilla

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.