LIVET, TRÄNING

Ett par gånger i veckan

img_0078

God morgon!

På helgerna försöker jag ta två rejäla promenader. Antingen på egen hand innan frukost, eller mitt på dagen tillsammans med sambon. Att promenera lite längre ett par gånger i veckan är så skönt när man som jag har ett stillasittande kontorsjobb (även om det vissa dagar känns som att jag bara springer runt på möten och pratar med kollegor).

Det brukar bli mellan en och två timmars promenad och efter en sådan liten runda smakar maten alltid extra gott oavsett om det är dags för frukost eller dagens huvudmål.

Så här vackert var det härom veckan när jag var ute och promenerade. Kallt, kargt men otroligt fridfullt och vackert. Det är en viss känsla att kunna gå ner till havet och stirra fläck ett tag. Jag tröttnar aldrig på det! :)

Senaste dagarna har det varit lite mildare väder här och häromdagen tyckte jag nästan att jag kände lite vår-vibbar när jag promenerade hem. Tyckte att det var lite lite ljusare än det brukar vara. Man får glädjas åt det lilla ;)

Hoppas på en härlig långpromenad även idag. Sedan blir det matlagning med en ny rätt :) Jag ska tillaga lammtunnbringa som jag ska fylla med lite godsaker och rulla ihop. Någon som testat laga det förut?

img_0079

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.