HÄLSA, INFORMATION, LIVET

Tips till alla småbarnsföräldrar!

DSC_3974[1]

Framöver kommer jag att synas i ett lite annorlunda forum. I alla fall om man utgår från vad jag själv brukar läsa om och vilka bloggar och sidor jag följer.

Jag har blivit tillfrågad om jag vill skriva artiklar åt sidan babytobe.se som är en sida som vänder sig till blivande-, nyblivna- och småbarnsföräldrar. Alltså inte riktigt min hemmamark eftersom jag inte har barn själv :)

Babytobe.se skickar ut nyhetsbrev en gång i månaden och det jag skriver kommer vara med som en del i dessa utskick och även finnas på deras hemsida. Deras utskick går ut till 200 000 personer, så det är en stor målgrupp!

Tanken är att jag ska skriva om kost, hälsa, lite träning och så klart en del recept. Eftersom jag inte är legitimerad kostrådgivare så kommer jag inte ge några råd eller pekpinnar om vad man ska äta utan jag kommer bara dela med mig av hur jag ser på kost och mat. Förhoppningen är att jag med mina artiklar ska inspirera läsarna till att testa ny mat, läsa på mer själva och skapa nyfikenhet för hälsa genom mat.

Har du småbarn eller barn på gång, ja då tycker jag att du ska kika in på babytobe.se och anmäla dig till nyhetsbrevet. För avsedd målgrupp tycker jag det verkar som att sidan har en hel del matnyttig information att ta del av samt att de har en massa anpassade erbjudanden i sina nyhetsbrev. Värt att kolla upp alltså ifall du har småttingar hemma! :)

Jag ser detta forum som en chans att inspirera en ny stor målgrupp till att få upp ögonen för hur viktig maten vi äter är och hur mycket den påverkar hur vi mår. Kan nyblivna föräldrar dessutom föra detta vidare till sina små barn så är det ju toppen!

2

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.