EKOLOGISKT, GIFTFRITT, HÄLSA

Starta året med utrensning!

DSC_1545_S

Hej på er!

Har ni gett er själva några nyårslöften? Kanske är ni sugna på att starta det nya året med en ny hälsosammare kosthållning? Då kan det vara bra att börja med lite detox!

I ämnet detox finns det hur mycket som helst att läsa på om och jag vill med detta inlägg mest ge lite inspiration och peppa er att läsa på mer och sedan göra en egen definition av vad ni vill inkludera i er detox.

Jag gjorde en slags detox för ett år sedan och skrev då en del inlägg här på bloggen om hur jag gjorde min detox. Dessa inlägg finns samlade här! Ni kan även läsa lite om de kosttillskott jag äter, kika då istället in här!

Detoxmat innehåller så klart mycket grönsaker, grönsaksjuicer och generellt sett ren och tillsatsfri mat. För att göra det lite extra kul i köket under din detox är det bra med en grönsakssvarv, en råsaftcentrifug och en mandolin. Då kan du göra en massa juicer och fixa till dina grönsaker i roliga former :)

Det är också viktigt att dricka mycket vatten och då gärna filtrerat vatten. Jag använder mig av en filterkanna i glas som jag byter filter i ungefär en gång i månaden. Vattnet renas och blir extra gott!

Det var under min detoxperiod för ett år sedan som jag började med mina stora salladslass, jag började koka mitt kött istället för att steka det och jag började med torrborstning. Dessa vanor sitter i och jag kan nu inte klara mig varken utan mina härliga råa grönsaker eller mitt möra och goda långkokta kött :)

Passande nog så har bodystore.se en kampanj med rabatterade priser just nu på detoxrelaterade produkter! Erbjudandet gäller tom 2017-01-08. Kika in här och läs mer om denna och övriga bra kampanjer på bodystore.se!

capture

PS. Imorgon dyker det upp en tävling här på bloggen med tema detox där du kan vinna ett riktigt grymt superpulver! Så missa inte att kika in imorgon och var med i tävlingen! :)

dsc_0288_s

DSC_3120_S

DSC_1511_S

Inlägget innehåller affiliate-länkar.
Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.