LIVET, TRÄNING

Perfekt start på helgen!

dsc_0435_s

God morgon!

Så här kan en mysfrukost och fika se ut hemma hos oss på helgerna :)

Jag är ganska morgonpigg av mig och brukar gå upp rätt tidigt även på helgerna. Jag går helt enkelt upp när jag vaknar om jag känner mig utvilad, vilket jag oftast gör när jag vaknar runt 6.30-7.00.

På helgerna gillar jag att starta dagen med någon slags träning och de senaste helgerna har det blivit i form av en timmes promenad. Efter promenaden har jag hoppat in i bastun och sedan varit hungrig som en varg och redo för frukost!

Extra bra start på dagen blir det så klart när sambon fixar frukost och morgonfika under tiden jag bastar. Då är det bara att bänka sig i soffan med nybryggt kaffe, kokta ägg, gurka- och smörbitar och kanske en äggrulltårta med hemgjort äppelmos på egenodlade äpplen. Mumsandes på detta tittar vi oftast på ett avsnitt av serien Vikings.

En ganska perfekt start på helgen tycker jag! Denna lördag är jag dock lite seg eftersom vi hade julfest på jobbet igår. Trots detta uppe tidigt och ska peppa mig själv till en promenad om en liten stund :)

Hur startar du din helg? :)

dsc_0442_s

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.