11 jultips

DSC_4122_S

Nu börjar det bli hög tid för att fixa årets julklappar, ifall ni ska köpa julklappar och inte göra egna julklappar och ge bort.

För er som precis som jag inte älskar att vara ute i en stressig julhandel får ni här tips på bra julklappar som ni kan köpa genom att sitta hemma i soffan och klicka er runt. Att handla på nätet är toppen tycker jag! :)

Nu när det snart är jul och många paket som ska levereras så är det bra att vara ute i lite extra god tid, så slipper ni bli stressade av att eventuellt inte hinna få hem paketen i tid. Hela syftet med att handla på nätet är ju att slippa stress och en massa folk i affärer, i alla fall är det så jag tänker :)

Här får ni lite förslag på bra och användbara grejer. Grejer som jag själv har hemma och använder mer eller mindre dagligen :) Hoppas ni hittar något ni gillar och att er julhandel blir lite mindre stressig :)

Julklapp 1:
Kokböcker är trevligt att ge bort och jag tycker att Anne Aobadias kokböcker är riktigt fina. De funkar för de som äter LCHF, de som är nyfikna på LCHF och de som bara vill äta god och nyskapande mat.

5

Julklapp 2:
Känner du någon som precis som jag gillar att träna hemma? Då kan ett par hantlar vara en bra julklapp. Lite tunga att släpa med sig kanske, men vi får hoppas att tomten är stark ;)

dsc_0405

Julklapp 3:
Min nya träningsfavorit är som ni läst om tidigare pilatesbollen eller balansbollen! Kul träning som ger bra resultat!

dsc_02821_s

Julklapp 4:
Gillar du som jag att njuta av lite goda ostar? Då blir det ännu bättre om du dessutom har en snygg skärbräda i marmor att lägga upp dina ostar på. Komplettera gärna med en snygg ostkniv till också!

dsc_0296_s

Julklapp 5:
Gjutjärnspannor är både bra och vackra
. Köper du en så kan du ha den resten av livet. Denna är lite mindre och blir därför lite mer lätthanterlig även om den är tung.

dsc_0320_s

Julklapp 6:
Nu har jag använt det här örtschampot från Eilas i ett antal månader. Det doftar gott, löddrar härligt, innehåller inga konstigheter och är superdrygt. Finns i flera varianter och även som balsam.

dsc_01051

Julklapp 7:
Denna ansiktskrämen från Eilas doftar gott, har bra konsistens, går lätt in i huden, är prisvärd, dryg och fri från konstiga tillsatser. Jag gillar den skarpt!

DSC_2610_S

Julklapp 8:
En retro diskborste i trä med utbytbara borstar är en av mina favoriter. Snygg, bra, tålig och ett bra alternativ till vanliga plastborstar. Allt blir vackrare med trä!

DSC_2553_S

Julklapp 9:
Min älskade stavmixer med tillbehör! Denna lilla grej är allt du behöver i köket, den hackar, mosar, vispar och blandar. Jag klarar mig inte utan den!

DSC_0791_S

Julklapp 10:
Nu har jag använt mig av en filterkanna från Dafi i ungefär ett år och jag måste säga att vatten är så mycket godare när det har filtrerats. Känns extra bra att få bort lite skit från dricksvattnet och kannan är dessutom i glas.

DSC_0801_S

Julklapp 11:
Den här lilla grejen är ett måste att ha i köket! Jag älskar min grönsakssvarv! Den är liten, kompakt, snygg och ger toppenbra resultat. Just nu kan du dessutom köpa svarven till rabatterat pris, 199 kr istället för 249 kr. Så passa på! :)

dsc_0288_s

Inlägget innehåller affiliate-länkar.
Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.