EKOLOGISKT, GIFTFRITT, HÄLSA, LIVET

En inspirerande bok om naturlig skönhet (julklappstips!)

dsc_0433

Visst vill vi väl alla se så pigga, snygga och fräscha ut som det bara går oavsett hur gamla vi är? Är du precis som jag intresserad av naturlig hudvård, yoga och gillar att läsa om bra naturliga skönhetstips och råd för ett ungdomligt yttre och inre?

Då tror jag att du också kommer att gilla denna bok: Frisk & strålande hy av Karin Björkegren Jones! En riktig må-bra mysbok! Här kan du läsa mer om ansiktsgymnastik, yogaövningar som är bra för matsmältningen, lite om olika naturliga oljor och skönhetstips från en massa kvinnor i olika åldrar. Jag läste ut boken på ett par kvällar och fick en hel del ny information och inspiration :)

En perfekt julklapp till dig själv eller någon som är intresserad av hälsa och skönhet.

Denna fina bok hittar du hos greatlife.se som har ett antal väl utvalda böcker som riktar sig till hälsomedvetna och hälsointresserade personer. Är du inne på deras hemsida så rekommenderar jag även varmt deras kosttillskott som jag använt mig av ända sedan jag började med LCHF.

Så här skriver greatlife.se om boken:

Karin Björkegren Jones skriver varmt och sinnligt om hur du får bukt med vanliga hudproblem som påsar under ögonen, slapp hy och bekymmersrynkor utan att spruta in otäcka kemikalier eller lägga dig under kniven. Här ges praktiska tips på naturliga oljor och krämer, yogaövningar, kost och massage som får huden att stråla inifrån.

dsc_0434

Olika yogaövningar beskrivs dels hur de utförs dels vad de är bra för.

dsc_0437

Tips på olika naturliga kroppsskrubb.

Inlägget innehåller affiliate-länkar.
Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.