GIFTFRITT, HÄLSA, INFORMATION, LIVET

Drick renat i jul!

DSC_3120_S

Nu tänkte jag inte på julsnapsen utan på renat dricksvatten ;)

Jag har skrivit ett antal inlägg tidigare om min kära filterkanna som jag använder för att filtrera kranvatten med. Tokigt kan tyckas då vi i Sverige anses ha ett gott, bra och hälsosamt dricksvatten.

Jag hävdar dock att vattnet blir både godare och hälsosammare om du kör det genom ett filter i denna filterkanna. Vill du ha ett renare och godare vatten än kranvatten, men inte lägga överdrivet mycket pengar på att köpa flaskvatten med källvatten, ja då är detta en bra lösning!

Filterpatronerna byter jag en gång i månaden. Kannan finns i några olika varianter och den jag har är i glas. Det har nu även dykt upp små flaskor med filter som du tex kan ha med på gymmet eller på utflykten. Även patronerna finns i lite olika utförande.

Personligen tycker jag denna kanna är så bra att jag ska köpa en till och ha på jobbet, så slipper jag släpa med mig filtrerat vatten till jobbet :) Bra julklappstips till dig själv eller någon du tycker om!

Filterkannan:

  • rengör vatten enkelt och effektivt
  • reducerar klor, tungmetaller, järn, kalk och övriga skadliga ämnen som kan finnas i ditt dricksvatten såsom bisfenol A, pfos samt rester av bekämpningsmedel och läkemedel
  • ger ett välsmakande och friskt vatten
Inlägget innehåller affiliate-länkar.
Annonser

En reaktion till “Drick renat i jul!”

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.