HÄLSA, SKÖNHET

90 dagar hår & hud

dsc_0465_s

Hej på er!

Nu har jag bestämt mig för att inleda ett projekt som ska stärka hud och hår. Håret växer förvissa som ogräs, men jag vill testa och se om det går att boosta sig så att håret blir mer välmående och kanske tjockare. För att veta om det funkar måste jag ju så klart testa ;)

Tanken är att trycka i mig lite extra kosttillskott under tre månader, köra hårbottensmassage morgon och kväll och även försöka ha utsläppt hår lite oftare. Utsläppt hår kanske inte låter som något drastiskt men mitt hår hamnar allt som oftast i en tofs. Jag tror det är bra för håret att vädras lite så att säga och inte sitta i en kompakt tofs hela dagarna. Nu har jag dessutom varit hos frisören och klippt av håret rejält, så nu är det lättare att ha utsläppt :)

Jag har köpt hem alla kosttillskott och började skotta i mig dessa för typ 10 dagar sedan.  Jäklars vad tabletter det blir!

De kosttillskott som jag kommer ta förutom de jag redan tar är följande, som jag läst mig till ska vara bra för hud, hår och naglar:

Jag får återkomma med ett utvärderande inlägg om tre månader. Ska bli spännande att se om jag märker någon skillnad under denna tid. Kanske bara placebo, men placebo kan vara bra det med om det gör en gladare ;)

dsc_0468_s

Inlägget innehåller affiliate-länkar.
Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.