1 in = 1 ut

dsc_0385

Jag försöker leva efter principen att om jag köper en ny grej så ska en gammal grej ut. Tex köper jag en ny tröja eller ett par jeans så ska det vara för att ersätta något som jag har som börjar bli slitet, tråkigt eller tappat formen. Inte alltid helt lätt att leva upp till och det är klart att det inte alltid funkar… men målsättningen är att ha det tänket och på så sätt inte köpa en massa onödiga saker som man inte behöver :)

Detta gäller så klart även köksgrejer. Senaste åren har jag ju plastbantat bort en hel del grejer och då blir det naturligt att slänga eller ge bort det som byts ut.

Senaste plastbantarfyndet som jag är sjukt nöjd med är att jag nu hittat en perfekt ersättare i rostfritt stål till min mixerbunke i plast. Jag hittade en grej hos Åhléns, som egentligen är ett bestickställ, som har i princip exakt samma mått som min mixerbunke i plast. Det vill säga en mixerbunke i rostfritt stål! :)

Lyckan är total! Bunken är perfekt och ytterligare en plastgrej har lämnat köket :)

Inlägget innehåller affiliate-länkar.
Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.