Höstfunderingar

dsc_0283_s

Den här bilden tog ju ut från köksfönstret för ett par dagar sedan. Tyckte färgerna var så vackra och jag hann precis fånga skatan på bild innan den flög iväg. Den hade kalasat rejält på vindruvorna.

De flesta druvorna har jag tagit med till jobbet och låtit kollegorna kalasa på, så de få som är kvar nu kan faktiskt fåglarna få :)

Här har det blåst frånlandsvind i ett par månader känns det som. Det har varit fördelaktigt i det avseende att alla löv från grannens stora träd har blåst bort från vår gräsmatta. Nu har dock vinden vänt och vilket resulterat i att vår gräsmatta nu är helt täckt av färgglada löv. Vackert, men det får väl bli en dags krattning eller så när alla löv fallit av.

Snart är det ju Alla Helgons dag, har ni planerat något inför helgen? Jag ser fram emot att ha halvdag på jobbet imorgon och dessutom jobba hemifrån. Helgen känns så mycket längre bara man får ett par extra timmar en fredag. På söndag ska vi ha middagsbjudning, så då blir det till att laga trerätters :)

Jag köpte hem en butternut squash igår som jag tänkte testa baka en kaka med. Tror det kan bli gott, i så fall dyker receptet upp här framöver. Kakan får bli helgens mysfika.

Vill ni laga något enkelt och höstigt så kommer det recept på goda lammlägg, kika in imorgon igen! :)

Ikväll blir det ett träningspass med min nya träningskompis pilatesbollen. Den är riktigt bra och kul att träna med! :) Har bara kört ett par pass hemma, men jag rekommenderar den redan! Svår i början, men man verkar få kläm på det rätt snabbt :) Läs mer i mitt tidigare inlägg här!

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.