Inte LCHF men nöjd ändå

druvor

I år verkar det ha varit ett riktigt frukt och bär år. Äppelträdet har gett hur mycket fina och stora äpplen som helst och även vinrankan har gett hur mycket vindruvor som helst. Förra sommaren hann ju druvorna aldrig mogna, så det är kul att det blir bra skörd i år istället.

Jag äter ju inte druvor själv, lite väl sött för min del, så jag tar istället med mig dem till jobbet och låter mina arbetskollegor gotta sig åt hemodlade ekologiska och obesprutade druvor. I fredags hade jag med mig säkert 15 klasar som de som ville ha fick ta med sig hem.

Det finns fortfarande kvar säkert 15 klasar till, så vår lilla vinranka har verkligen varit produktiv i år :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.