LCHF, PALEO, RECEPT

Fixa en brunch i helgen!

DSC_4203_S

På helgerna är det ju extra mysigt att sitta länge och äta frukost och verkligen njuta! Ett kul sätt att göra en brunch på som inte är så komplicerat är ju att helt enkelt lägga upp saker och ting på ett lite annorlunda och kul sätt. I princip kan du ju äta din vanliga frukost men servera den som tapas!

Äggröra i en liten skål, stekta korvar eller stekt bacon i en skål, lite grönsaker i en skål, några ost- och smörrullar på en liten tallrik och kanske till och med en liten ketoboll på en liten efterrättstallrik.

Svårare än så behöver det inte vara och det blir garanterat gott, festligt och mysigt att sitta och äta på detta sätt :)

För recept på frukostar kika in här, och för recept på godsaker till kaffet kika in här!

 

Annonser

4 reaktioner till “Fixa en brunch i helgen!”

 1. Hej Ekofilosophie
  Jag följer dig med stort nöje sedan ca sex månader och ser varje morgon framemot ditt dagliga mejl med tips och recept.
  Lite mer jobb till dig…… Finns det möjlighet att du efter varje recept noterar per portion, eller per annan enhet, fett, kolhydrater samt protein?
  Varma hälsningar Annika

  Gilla

  1. Hej! Så roligt att höra att du är en trogen följare som ser fram emot mina blogginlägg. Alltid kul att höra! :)

   Jag har funderat på att ha någon sådan info men tycker det är lite svårt dels för att jag troligtvis äter större portioner än standardportionen dels för att recepten inte alltid är superexakta.

   Ett tips är ju annars att använda http://www.kostbevakningen.se där man kan mata in alla ingredienser och vikter och få ut fördelningen. Om jag skulle redovisa detta på mina recept så skulle jag använda mig av den hemsidan. Har du testat den? :)

   Ha en fin helg! :)

   Gilla

   1. Hej igen
    Visst känner jag till den sidan, men ska jag vara ärlig så blir det inte av att gå in på varje recept . Min tanke är att säkert skulle fler av dina följare tycka att detta vore bra och praktiskt för oss men mer jobb för dig😜
    Vi som följer dig vet att du ofta skriver att du äter mer än normal? personen men det spelar ingen roll . Anne Aobadia har den info och det är då så enkelt för oss följare att se hur mycket tx kolhydrater som ingår.
    Så kanske……?
    Följer dig i vilket fall och ser alltid framemot dina inlägg.
    Hälsningar Annika

    Gilla

    1. jag ska fundera på det och kanske testa på något recept, beror lite på hur mycket extra tid det tar :) isf kanske jag anger innehållet för hela receptet så kan man dela själv på antal portioner som det blir. För mig kanske det blir 6 portioner men för någon annan 10.

     Gilla

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.