TRÄDGÅRD

En liten krona

dsc_0340_s

Sensommaren och början av hösten har ju verkligen varit varm och skön, i alla fall här i Göteborg. Jag har fortfarande kvar lite krukor med örter och igår såg jag att dillen har börjat växa igen och även fått små dillkronor. Små, gula och gulliga :)

Jag får ta och klippa ner det sista och frysa in eller slänga i någon gryta eller långkok. Kanske ett långkok dillkött på högrev! :) Annars är ju dill gott till fisk, kika in här för en massa goda recept på fisk!

Vad är ditt bästa recept med dill? Dela gärna med dig genom att skriva en kommentar nedan!

Bodystore spottar ur sig bra rabatter på de produkter jag gillar :) Denna vecka har de 15% rabatt på en massa ekologiska städ- och rengöringsprodukter. Jag passade just på att köpa lite nya diskmaskinstabletter och så testar jag en ny handtvål och ett nytt diskmedel. Alltid kul att testa lite nya grejer :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.