3 naturliga skönhetstips!

dsc_01211

God morgon!

Precis klar med morgonträningen och vad passar då inte bättre än lite naturliga skönhetstips att fräscha upp sig med? :)

Vill du testa lite naturlig hud- och hårvård? I så fall är dessa tre grejer bra att använda till lite av varje. Honung är väl kanske ingen stapelvara hemma hos LCHF:are, men kaffe och kokosolja tror jag finns hemma hos de flesta av er ;)

Så nu kan du använda råvaror från köket även i badrummet :)

Honung:
Funkar fint att rengöra ansiktet med eller ha som en ansiktsmask. Vid rengöring fuktar du huden med ljummet vatten, tar sedan en klick honung i handflatan och masserar in. Skölj sedan av med ljummet vatten.

Ska du göra en ansiktsmask blandar du i lite olivolja i honungen och smetar in den i torrt ansikte. Låt sitta max 30 minuter och skölj sedan av.

Honung rengör fint utan att ta bort hudens naturliga fetter.

Kaffe:
Efter att du druckit ditt kaffe sparar du sumpen. Den går nämligen utmärkt att använda som peeling/skrubb-kräm. Skrubba in på fuktad hud och gör du det i ansiktet så var lite extra försiktig så att du inte skrubbar för hårt.

Kokosolja:
Fungerar bra som sminkborttagare men jag använder den helst som olja för hårinpackning eller så kan man gurgla munnen med kokosolja. Min favoritkokosolja hittar du här!

Glöm inte att det är extra bra att använda ekologiska produkter! :)

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s