LCHF, PALEO, RECEPT

Slowcooking – ugnsomelett

DSC_0086_S

Nu var det riktigt länge sedan som jag gjorde en äggröra eller omelett. Det beror nog till stor del på min nya idé om att allt ska kokas och inte stekas. Men, det går ju faktiskt att göra ”långkokt” äggröra i ugn. Ugnen på 100 grader och med lite tålamod så blev det ett mellanting mellan omelett och äggröra :)

Jag skulle ha vaktat ugnen lite bättre så hade det blivit mer äggröra än omelett, så jag får testa en gång till :)

Jag gjorde min äggröra på 5 ägg (!), det blev inga andra proteiner än ägg igår… så jag åt även 3 ägg på morgonen. Förutom äggen hade jag i lite smör som fick smälta i ugnen, salt, svartpeppar och lite gult currypulver. Äggröran/omeletten åt jag tillsammans med mitt dagliga grönsakslass och ett par extra klickar rumsvarmt smör. Gött! :)

DSC_0088_S

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.