TRÄNING

Tillbaka till gamla rutiner

DSC_0920_S

Kan tänka mig att de allra flesta av er är tillbaks på jobbet igen och har semestern bakom er. Eller är det några som fortfarande kan gotta sig med lite ledighet? :) Hur som helst så är det nog för många dags att komma in i sina vanliga vanor och rutiner igen både vad gäller träning och kost :)

Kostmässigt innebär det för mig att jag drar ner på kaffedrickandet och ostintaget igen. Under semestern har det blivit ost-och-smörrullar på längden och tvären och underbart gott kaffe till långfrukostar och sedan även en kopp eller två på eftermiddagen.

Träningsmässigt har jag kört på ungefär som vanligt, men frekvensen på träningen i den formen som jag normalt tränar har så klart varit lägre. Under semestern har det dock blivit mycket långpromenader, en del cykelturer, en massa skuttande upp och ner i båten (att segla är faktiskt mer fysiskt än man kan tro), ett antal vindsurfingpass och när vi varit hemma så har jag kört lite yoga och styrkepass.

Att yoga är otroligt skönt och extra skönt efter att man har tillbringat ett antal dagar i en liten segelbåt, då är det skönt att sträcka ut alla muskler och leder!

Nu när vardagen är här igen så ska jag som vanligt köra på med 3 pass yoga i veckan, 1 lite intensivare styrke- och konditionspass och däremellan lite lättare styrkeövningar, kvällspromenader och så ska jag försöka vara hurtig och ta kvällsdopp i havet så länge jag inte fryser ihjäl :) Blev faktiskt ett morgondopp senast igår!

Hur har det gått med träningen för er under semestern? Vad har ni får planer och mål med träningen i höst? Skriv gärna en kommentar och dela med er av träningstips och annat tänkvärt :)

Igår morse var jag riktigt duktig! Jag steg upp klockan 6 fixade ett storkok och en äppelkaka, körde mitt styre/konditionspass i ca 35 minuter, sedan snabb promenad i 35 minuter och därefter ett morgondopp i havet. Gissa om frukosten smakade gott? ;)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.