Frossar

DSC_0076_S

Förra helgen var vi sugna på något snabblagat och festade då loss på en liten korv-orgie! Korvarna köper vi hos Gourmetkorv här i Göteborg. De har ett stort utbud av bra korvar och man kan köpa dem för kilopris eller så kan man äta sin korv som dagens lunch hos dem.

Vi köpte fyra olika korvsorter som vi stekte och slantade upp i grövre bitar. Jag gjorde en egen majonnäs till som jag smaksatte med lite cayennepulver och pressad hemodlad vitlök. Det blev riktigt gott och för att vara lite nyttig åts korvarna dessutom med ett grönsakslass som sig bör ;)

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s