HÄLSA, LCHF, PALEO

Dags att börja äta dessa igen!

DSC_0132_S

Eftersom det inte direkt är soligt i Sverige året om äter jag, som så många andra LCHF:are, kosttillskott av D-vitamin. På sommaren brukar jag dock göra uppehåll då det ju brukar bli lite solljus trots allt ;)

Men, nu är det snart dags att börja med D-vitamintillskotten igen. Jag börjar med en halv tablett from mitten av augusti och sedan trappar jag upp till en tablett from mitten av september.

Mina kosttillskott köper jag via greatlife.se och där köper jag även mina D-vitaminer. Högkvalitativa kosttillskott som i princip är komprimerad mat. Testa greatlife.se du också! :) D-vitaminerna finns i en förpackning med 180 tabletter och en med 90 tabletter. Jag brukar köpa den med 180, de går ju åt förr eller senare :)

Annonser

En reaktion till “Dags att börja äta dessa igen!”

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.