Den godaste jag ätit!

bild

Denna lilla tallrik kanske inte ser så märkvärdig ut men det som ligger på var bland det godaste jag ätit i skaldjursväg! Jag äter ju numera inte fisk annat än sporadiskt och när man är ute och seglar och stannar på ställen där det går att köpa färsk fisk och färska skaldjur, ja då är det bara att gobbla i sig! :)

Förutom ägg och färska räkor är det kallrökt lax och en röra med kallrökt lax, räkor och röd rom. Laxen var så fantastiskt sagolikt god att jag tror jag sa det minst 10 gånger när jag avnjöt den. Den var så god att jag nästan inte ville äta upp eftersom den då skulle ta slut. Haha! Helt klart den godaste jag ätit! :)

Att denna lilla gourmet-lunch dessutom avnjöts med ett isande kallt glas ekologiskt och KRAV-märkt rosévin i sittbrunnen på vår lilla segelbåt efter en varm tur på havet… det gjorde så klart inte saken sämre :)

Det goda vinet heter Santa Ana och finns på Systembolaget.

Annonser

2 thoughts on “Den godaste jag ätit!

  1. Sophie Inläggets författare

   Jag äter fisk och skaldjur men inte särskilt ofta. Svårt att hitta ekologiskt och ha koll på att de inte innehåller för mycket gifter mm. Kött kan man ju lätt köpa ekologiskt och KRAV-märkt :)

   Gilla

   Svara

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.