If you care!

DSC_0015_S

Efter att ha sett lite olika blogginlägg och Instagram-inlägg om kaffefilter och bakplåtspapper insåg jag att jag nog ville skippa de som säljs i vanliga butiker och istället köra lite mer hardcore ;)

Kaffefilter som är garanterat klorfria och bakplåtspapper som är klorfritt och silikonfritt (istället är det ytbehandlat med kisel) känns som något värt att testa :)

Jag hittade en variant på både kaffefilter och bakplåtspapper hos min favoritbutik jordklok.se av märket If You Care. Jag har tidigare köpt ekologiska braständare och disktrasor från dem, så jag tänkte att det nog är bra produkter överlag.

Både jag och min sambo tycker nog att vårt goda kaffe blir ännu godare med dessa filter. Placebo eller ej, men känns det bra så är det bra :)

Bakplåtspapperet har jag testat att använda när jag gör mina äggbröd och det funkade perfekt.

Båda produkterna passerar mina test med mycket väl godkänt och jag kommer fortsätta köpa dem framöver. Dyrare, ja… men jag och miljön blir gladare och kaffet godare :)

Så här skriver jordklok.se om märket If You Care:

If You Care är ett amerikanskt företag som sedan tidigt 90-tal tillverkat miljövänliga köks- och hushållsprodukter. De använder sig alltid av material som har så liten miljöpåverkan som möjligt utan att tumma på varken kvalitet eller funktionalitet.

Missa inte att det till och med idag är 10%-rabatt på hela sortimentet hos jordklok.se! Använd rabattkoden JK10

DSC_0040_S

Inlägget är ett samarbete med jordklok.se
Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.