Stor skillnad!

DSC_0826_S

Hemma hos oss går det åt en hel del köttfärs, dels till olika maträtter dels till frukostpannbiffar. Köttfärs är lättlagat och går att variera mycket. Till exempel kan du göra tacos, köttfärslimpa, köttfärssoppa, olika färsbiffar, köttfärsspett som du grillar, hamburgare, egna köttbullar eller varför inte köttfärssås och grönsakspasta :)

Den senaste tiden har vi börjat handla en hel del på Willys och jag tycker att de har ett rätt bra utbud av ekologiskt kött och då även nötfärs. Så klart är det ekologiska dyrare än tex irländsk köttfärs. De har också ekologisk svensk hönsfärs som har blivit en ny favorit :)

Nu har vi bestämt oss för att försöka satsa fullt ut på att köpa ekologiskt kött. Det är verkligen stor skillnad på vanlig köttfärs och den ekologiska KRAV-märkta svenska köttfärsen. Smakar godare, vattnar sig mindre och så känns det så klart hälsosammare både för en själv och för naturen plus att djuren förhoppningsvis mår bättre och har ett mer naturligt liv så länge det varar :)

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s