Beroende av dessa!

DSC_0022_S

Mina grönsakslass är numera bland det godaste jag vet! Jag äter det dagligen och har så gjort sedan jag körde min detox i vintras. Det tar förvisso rätt lång tid att sitta och tugga i sig allt detta, men det är en liten högtidsstund varje dag faktiskt :)

Extra lyxigt är det när jag råkar ha en mogen ekologisk avokado hemma att blanda i salladen.

Favoritmixen ser ut så här: 1 rödbeta, 1 morot, ett par matskedar hemgjord surkål, en stjälk av en stjälkselleri, ibland lite blomkål, 2 matskedar olivolja, salt och svartpeppar, gurkmejapulver och lite chilipulver.

Oftast blandar jag i min vanliga matlåda i detta lass. Det ser onekligen rätt mycket ut, men det är som sagt huvudmålet på dagen. Som frukost/lunch äter jag ett lass kokta ägg och ett par stora smörklickar :)

Gott med kall mat på sommaren dessutom :)

Vill ni läsa lite mer om detox och vad man kan äta då, kika då in här! 

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.