Beroende av dessa!

DSC_0022_S

Mina grönsakslass är numera bland det godaste jag vet! Jag äter det dagligen och har så gjort sedan jag körde min detox i vintras. Det tar förvisso rätt lång tid att sitta och tugga i sig allt detta, men det är en liten högtidsstund varje dag faktiskt :)

Extra lyxigt är det när jag råkar ha en mogen ekologisk avokado hemma att blanda i salladen.

Favoritmixen ser ut så här: 1 rödbeta, 1 morot, ett par matskedar hemgjord surkål, en stjälk av en stjälkselleri, ibland lite blomkål, 2 matskedar olivolja, salt och svartpeppar, gurkmejapulver och lite chilipulver.

Oftast blandar jag i min vanliga matlåda i detta lass. Det ser onekligen rätt mycket ut, men det är som sagt huvudmålet på dagen. Som frukost/lunch äter jag ett lass kokta ägg och ett par stora smörklickar :)

Gott med kall mat på sommaren dessutom :)

Vill ni läsa lite mer om detox och vad man kan äta då, kika då in här! 

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s