LCHF, paleo, rawfood, mejerifritt?

DSC_2469_S

Jag är fortfarande helt förälskad i mina råa grönsaker. Jag upplever att jag mår ännu bättre med lite mer grönsaker. Mina dagliga grönsaker består alltid av rödbeta, morot, stjälkselleri, oftast lite blomkål, alltid ett par skedar hemgjord surkål.

I och med att jag nollar min frukost så blir det dagliga kolhydratintaget inte så himla högt i alla fall. För mig funkar detta perfekt!

Allra helst äter jag dessa grönsaker råa, tar förvisso lite extra tid att tugga i sig detta lilla lass, men det är det värt :)

Att koka kött istället för att steka det hela tiden är också en grej som jag numera satsar helhjärtat på. Jag tycker det är riktigt gott och det blir så himla mört! Känns lite fräschare också med kokt kött istället för halvbränt stekt kött. Får se hur kok-tänket funkar nu i sommar då det onekligen är både gott och smidigt att grilla sitt kött ;)

Det känns lite som att jag gått in i en ny fas när det gäller min kosthållning. Fortfarande LCHF, men kanske lite mer paleo, i alla fall vad gäller vissa grönsaker. Sedan är det väl paleo också att äta mejerifritt vilket jag näst intill alltid gör. Paleo äter ju lite frukt, det gör inte jag… och paleo äter inte ost, det gör jag.

Jag kanske helt enkelt har hittat en mix mellan LCHF, paleo, rawfood, mejerifritt, kalla-det-vad-du-vill men det är i alla fall det som är bäst för mig och den kost som jag mår bäst av. Vad det kallas känns inte så viktigt, det viktigaste är väl att man mår bra?

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.