Ny knäpp grej?

DSC_2469_S

Det gäller ju att ständigt hitta på nya konstiga saker att göra eller inte göra ;) Framför allt på sommaren är det ju oftast rätt gott att äta kall eller ljummen mat och inte supervarma grytor som man kanske är mer sugen på när det är kallt, regnigt och snöigt.

Att frysen alltid är fulladdad med diverse olika goda matlådor hemma hos oss känner ni kanske till. Jag brukar alltid ta fram det jag ska äta ur frysen kvällen innan så att maten har hunnit tina när den ska ätas.

Min nya grej är helt enkelt att skippa värma maten i mikron och istället blanda i den kall/ljummen i mitt salladslass. Tycker det blir riktigt bra och smakar minst lika gott.

Nya grejen är alltså att försöka använda mikron så lite som möjligt. Det gick ju onekligen att överleva innan mikron gjorde entré i våra liv. Vatten till te och kaffe värmer jag i kastrull på spisen. Och blir jag sugen på att äta min kvällsmat varm, ja då värmer jag den i en kastrull istället för i mikron :)

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.