Ladda upp med dessa inför semestern!

IMG_5730

Nu ska ni få lite tips på bra grejer att ha på semestern. Jag tipsar tex om mitt favoritsolskydd, solstift för läpparna, lite kul grejer till köket och bra kosttillskott ifall du inte vill kånka runt på en hel väska med vitaminer och mineraler ;)

Eftersom jag vill ha ett något hälsosammare solkrämsalternativ än ”vanliga” produkter som man kan köpa på tex apoteket har jag de senaste åren använt mig av produkter från märket Eco Cosmetics. Mina favoriter är deras sollotion som jag använder med SPF 50 och SPF 30.

 

sol

I Eco Cosmetics serie med solskydd finns även ett riktigt bra solstift för läpparna med SPF 30.

solstift

En naturlig vegetabilisk olja som är bra att ha som insmörjning efter en dag på stranden eller om du råkat bränna dig lite är ren arganolja. Jag hade med mig arganolja till Sydafrika när vi var där i vintras och hade det på mig när jag klantigt nog lyckades bränna mig första dagen. Arganoljan lindrade och påskyndade hudens läkningsprcess :)

argan

Detta multivitamin- och mineraltillskott från Innate hittar du hos Greatlife.se Perfekt med bara en tablett att behöva ta på sommaren och lätt att bara ta med sig en burk istället för flera olika.

multi

Vad vore en sommar utan zoodles/grönsakspasta? Förmodligen lite tråkigare och inte lika mycket lättlagad mat som om du hade tillgång till denna grönsakssvarv! Jag har en själv och älskar den! Den är praktisk, fungerar kanonbra och tar dessutom lite plats. Den ska i alla fall med oss ut i båten i sommar! :) Just nu köper du svarven till rabatterat pris, 199 kr istället för 249, så passa på! :)

oxo

Till sommarens utflykter och picknickar är det bra med en liten och smidig kylväska. Ta med den på cykeln, i handen eller i bilen. Extra snyggt med lite maritimt mönster tycker jag :)

kylväska

Det här är kanske en nördgrej, men en stekhäll med hopfällbart handtag och förvaringsväska låter ju kanonbra! Ta med den när du grillar och fixa goda middagar ute i naturen :)

stek

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.