Naturlig återställare :)

DSC_2572_S

Godmorgon!

Uppe tidigt som vanligt trots att det är helg. Körde min morgonträning idag och efter den är det gott med en liten återställare :)

Som jag skrivit om i ett tidigare inlägg köper jag i princip alla mina kosttillskott via Greatlife.se Alla deras kosttillskott håller superhög kvalitét och är gjorda på naturliga ingredienser. Att äta deras kosttillskott är helt enkelt som att äta mat fast i komprimerad form :)

Sist jag handlade där köpte jag detta pulver som är bra för detox men också bra att ta efter ett träningspass. En god, nyttig och helt naturlig återställare för kroppen!

Nu har jag druckit upp sista dosen och funderar på om jag inte måste ta och köpa en burk till av detta Clear Response pulver från Innate :) Pulvret blandas i vatten och dricks rakt av som det är eller tillsammans med en måltid. Du kan även testa blanda i det i tex en chiapudding, så blir den extra nyttig!

Vill du läsa mer om vilka övriga kosttillskott jag brukar ta hittar ni det tidigare inlägget här!

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.