EKOLOGISKT, GIFTFRITT, HÄLSA, SKÖNHET

Underbar kräm!

DSC_2610_S

Jag använder ju oftast olika ekologiska vegetabiliska oljor i olika blandningar för att smörja in ansiktet med, eller så använder jag något annat jag rört ihop själv.

När man är ute och reser är det kanske inte så praktiskt att kånka runt på en massa olika oljor i små glasflaskor, och det kan dessutom vara svårt eftersom vissa oljor bör förvaras svalt i ett kylskåp.

Som alternativ till alla oljor har jag köpt en vanlig ansiktskräm som är riktigt bra!

Helt vanlig är den såklart inte eftersom den innehåller bara naturliga ingredienser, nästan allt ekologiskt, luktar gott och är härlig att använda. Denna rekommenderar jag varmt! Av samma märke finns en del andra ansiktskrämer som också verkar fina, men dem har jag inte testat (än!).

Krämen heter ”Aloekräm” och tillverkas av Eilas. Jag har tidigare använt deras läppbalsam som jag också gillar väldigt mycket. Bra substitut de gånger jag inte gör eget läppbalsam. Innan jag började tillverka egen deodorant testade jag Eilas deodorant och tycker även att den fungerar bra. Aluminiumfri så klart!

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.