Helg i storstan – mat & musik :)

IMG_8155

Förra veckan var det dags för ett efterlängtat besök till Stockholm för att hälsa på vänner och familj. Blev som vanligt dagar fulla av aktiviteter och nu då dessutom jobb eftersom jag var uppe söndag till tisdag.

Här kommer lite matbilder, inte så bra skärpa eftersom det är mobilbilder, men kanske lite kul ändå :)

Jag skulle verkligen vilja hinna med att besöka matbutiken Paradiset som bara har ekologiska grejer, men jag hann dessvärre inte med det denna gång heller :(

Översta bilden är en del av min frukost på tåget på vägen upp. Mitt vanliga salladslass och så klämde jag ett ägg hemma innan också :)

IMG_8159

På Sas Radisson Blu Waterfront kunde man beställa en rejäl charktallrik med en massa olika goda skinkor och korvar. Troligtvis inte helt tillsatsfritt, men ett bra alternativ för LCHF:are. Jag avböjde brödet men bad att få lite extra smör… och det fick jag :)

IMG_8168

Det blev enkla lunchlådor på jobbet bägge dagarna. Ett par kokta ägg, smörklickar, ett antal rullade ostskivor, lite morötter och sparris och lite kryddor på det. Passade fint att äta ute i solen på bryggan. Rumsvarmt smör är så gott!

IMG_8203

På tåget hem blev det helt enkelt en halv grillad kyckling. Inte jättefancy, men det fyllde sin funktion så att säga ;) Det var dock inte helt lätt att äta den med sked och gaffel. På kvällen när jag kom hem blev det ett salladslass och ett kokt ägg.

IMG_8191

En av kvällarna var jag på konsert på Gröna Lund i det fina vädret. Vi kollade på bandet Hollywood Vampires med Joe Perry (från Aerosmith), Johnny Depp och Alice Cooper. Knökat med folk, kanonväder och en massa bra låtar. En del från David Bowie, Led Zeppelin, The Who och The Beatles och en massa annat bra. En riktigt fin kväll alltså! :)

IMG_8199

 

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.