Rabarber, blommor & tre sorters lök

DSC_2519

Nu har det verkligen börjat växa i trädgården och i pallkragen. Såg också att det var fler tulpaner som klarade sig. Hela fem stycken! ;) Det konstiga är att alla är vita. Jag köpte påsar med blandade färger på lökarna, så det är lite lurigt att det bara är de vita som kommit upp och klarat sig undan rådjuren.

Antingen så var det bara vita i påsen jag köpte, eller så gillar rådjur inte vita tulpaner? Någon som har någon bra förklaring på detta?

Snart är det nog dags för att skörda rabarbern och både de gula och röda lökarna har kommit upp såpass mycket att man snart kan klippa av lite av blasten och ha i en sallad eller grönsaksröra. Mina vitlökar som jag satte i höstas, nio stycken, verkar det bara vara tre stycken som det blir något av. De andra har i alla fall inte något blast, men det kanske gömmer sig lökar under ytan, vem vet ;)

På vinbärsbuskarna ser det ut som att det kommer bli en fantastisk bärsommar även i år. Härligt, för nu har vi bara kvar en låda bär i frysen från förra årets skörd.

Vårt lilla äppelträd är så himla fint när det blommar tycker jag :) Ser fram emot när det är dags för äppelskörd lite senare i år.

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.