Bra flygplatsmat – nothing to declare!

2 (1)

När vi flög hem från Skottland efter att ha seglat dit så mellanlandade vi på Heathrow i London. Jag har länge försökt undvika denna flygplats då jag alltid tyckt det är stökigt, rörigt och allt tar lång tid.

Nu har jag hittat en anledning till att faktiskt välja att mellanlanda på Heathrow! :)

På terminal 5 (kanske på fler terminaler också) finns det en restaurang som säljer sallader, smoothies, mackor mm och det bästa av allt är att de har ett ekologiskt/tillsatsfritt tänk och att det finns många bra alternativ för LCHF och paleo.  Restaurangen heter Pret a Manger.

Tex kan du köpa en liten ask med kokta ägg och spenatsallad, påsar med olika nötter, ”raw bars” med nötter och torkad frukt, ekologiskt gott kaffe, kyckling med sallad, ost och pesto samt en hel del andra rätter helt utan vare sig pasta, bröd eller annat kolhydratrikt. Bilden ovan är texten på deras servetter :)

Det finns också en annan restaurang på terminal 5, Giraffe, där de på menyn har en ”low carb” hamburgare och det går även att deala till sig ett annat upplägg på de sallader mm som de har. Bara att fråga så verkar de kunna fixa det mesta.

Vore ju toppen om fler flygplatser börjar få bättre mat och kanske även att flygplansmaten kan bli lite bättre framöver! Har ni liknande exempel? Dela gärna med er i så fall genom att skriva en liten kommentar nedan :)

Läs mer om restaurangerna här:

http://www.heathrow.com/shops-and-restaurants/restaurants-a-z/pret-a-manger

http://www.heathrow.com/shops-and-restaurants/restaurants-a-z/giraffe

2

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.