4 x färgglad middag

DSC_2057_S

Efter min detox måste jag säga att jag har blivit helt insnöad på dessa goda salladslass… istället för att vara insnöad på fläskkotletter med svål ;) Nej då, de står fortfarande högt i kurs!

Jag nollar i princip alltid mål ett på dagen, dvs noll kolhydrater, och sedan blir mål nummer två en kombination av ett salladslass och en matlåda med något köttigt och gott. I salladen har jag alltid följande: surkål, grönkål (om det går att få tag på), stjälkselleri, morot, rödbeta, lite hackade nötter (paranötter, valnötter och pumpakärnor), 1 matsked olivolja, en pressad klyfta vitlök, lite salt, svartpeppar och chilipulver. Ibland slinker det ner en avokado också och ett eller två ägg… det beror lite på vad matlådan innehåller eller om den kanske ersätts av ägg och avokado (blir ibland så på helgerna då jag klämmer mitt grönsakslass till frukost :)).

Den senaste tiden har jag även toppat med en gurkmeja-gegga som består av olivolja, vatten, svartpeppar och galet mycket gurkmejapulver som fått gotta ihop sig till en såsliknande konsistens. Nyttigt värre! :)

DSC_2242_S

DSC_2096_S

DSC_2098_S

Annonser

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.