Världens bästa kosttillskott?

DSC_2463_S

När jag började med LCHF för cirka fyra år sedan började jag också ta en del kosttillskott. Tidigare hade jag väl pillat i mig den klassiska ”en-om-dagen”-tabletten som går att köpa på närmaste apotek.

Att jag började käka kosttillskott när jag började med LCHF hade nog mest att göra med att jag blev mer påläst och mer medveten om hur jag åt och vad som man ibland kan behöva lite extra av och varför. Sen finns det också en hel del spännande forskning om olika vitaminer och mineraler.

Jag köper alla min kosttillskott på ett och samma ställe, och har gjort det sedan jag började med LCHF. Stället jag handlar på är nätbutiken greatlife.se

De kosttillskott som  jag tar dagligen är:

Ibland tar jag zink och magnesium i flytande form, men tablettformen tycker jag nog är smidigast. Utöver detta tar jag lite då och då (kanske varannan dag eller vid behov) chlorella- och sprirulinapulver som jag dricker blandat i vatten.

Ibland, mest för att det är kul kan jag ta något av följande också:

Vill man inte proppa i sig en massa olika tabletter finns det även riktigt bra multivitaminer hos greatlife.se

På deras hemsida finns det även bra information om de olika tillskotten, vad de är bra för, lite vanliga frågor och även ibland länkar till vetenskapliga studier. Kompletta innehållsförteckningar finns självklart också :)

greatlife

Annonser

One thought on “Världens bästa kosttillskott?

  1. Ping: Fyll på med bra kosttillskott! | ekofilosophie

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.