Skav & funderingar

DSC_0704_S

Denna lilla goding hittade jag långt in i frysen. Den fick bli gårdagens matlåda efter jobbet. Viltskavsgryta kanske känns lite höstlikt, men med tanke på att det föll blötsnö här i helgen, så känns den inte fel trots allt ;)

Hur går det för våren där ni är? Här är det fortfarande kallt på nätterna och på dagarna kryper temperaturen upp till 10 om man har tur. Nu måste det vända snart! Jag har petat ner mina sättlökar i pallkragen, så jag hoppas de är lite tåligare och klarar de kalla nätterna. Har ni kommit igång något med era odlingar?

Med tanke på kylan förstår jag att rådjuren äter upp mina tulpaner i brist på annat gott i naturen :)

Recept på min viltskavsgryta hittar ni här!

 

Annonser

Skriv en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s