Pizza utan matkoma

DSC_0321_S

Dags för fredagsmys och vad passar då inte bättre än en köttig och mättande pizza? Här kommer en variant på alla LCHF-pizzor som istället har kött i botten… den så kallade meatzzan!

Recept på själva meatzzan hittar ni här! Denna gång använde jag 800 gram nötfärs, så det blev en extra köttig anrättning ;)

Denna meatzza toppade jag med stekt lök, grön strimlad paprika, stekt färsk sparris och en massa ekologisk ost. Vid servering toppade jag med lite färdigköpt ekologisk bearnaisesås (jag hittade en som faktiskt inte innehöll någon skit, bara 0,5 gram kolhydrater/ 100 gram och som dessutom var ekologisk! Då kan till och med jag tänka mig att köpa färdig sås ;))

Grymt gott! Härligt att kunna äta pizza utan deg och utan mat-koma efteråt! :) Ok, äter du jättemycket av denna eller har sjuka mängder ost på så kan du nog hamna i något slags mat-koma, men inte lika degigt som efter vanlig pizza ;)

Tips: meatzzan funkar fint att frysa in och sedan äta som matlåda. Nästan så att den göttar till sig och blir ännu godare då! :)

Trevlig helg! :)

DSC_0325_S

Annonser

4 thoughts on “Pizza utan matkoma

Vill du skriva något till mig eller andra läsare gör du det här. Tack! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.