Istället för kaffe

DSC_1308_s

Klockan är runt 7 på morgonen och det är ljust ute! Så härligt! :)

Nu när jag för tillfället inte dricker kaffe på grund av min detox har jag satsat stenhårt på örtte när det gäller varm dryck. De här tre sorterna från Pukka har blivit mina nya favoriter, förutom mitt vanliga ekologiska rooibos te :)

Dessa örtteer är naturligt koffeinfria, ekologiska och innehåller örter och kryddor som ska vara bra att få i sig vid en detox. Dessutom är de riktigt goda! Bra va?

Påste kändes smidigt eftersom jag vill kunna dricka mitt te även på jobbet utan en massa extra meck. Annars brukar jag gilla löste mest. De här tesorterna innehåller bland annat gurkmeja, ingefära, nässla, fänkål, aloe vera och anis. Fulladdade med nyttigheter med andra ord!

Te från Pukka och en massa andra goda tesorter hittar ni bland annat hos jordklok.se

Annonser

One thought on “Istället för kaffe

  1. Ping: Utvärdering & fortsatt kosthållning | ekofilosophie

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s